De voordelen van een grootvakstelling

vakkenkast

Uiteraard zijn er altijd voordelen aan een grootvakstelling verbonden waardoor mensen het graag willen kopen. Door een grootvakstelling te halen voor in het magazijn bespaar je veel ruimte aangezien je meer weg kan werken in de vakstelling. Hierdoor heb je direct ook kostenbesparing want je hoeft maar een stelling te halen want die is groot genoeg. Doordat het een grootvakstelling is heb je dus ook een langer tijdsbesparing want de stelling kan lekker lang mee. Bovendien heb je ook de mogelijkheid om producten van een zware draagkracht in de stelling te leggen want het kan wel tot 1000 kg houden.

De voordelen van een palletstelling

Een palletstelling moet gekocht worden als mensen graag pallets uit de weg willen hebben zodat het niet meer in de weg staat. Een palletstelling zorgt voor flexibiliteit aangezien het breed ingezet kan worden en dus ook op maat aanpasbaar is. Bovendien is het ook overzichtelijk want je kan direct alle pallets zien staan op een elkaar. Een palletstelling zorgt bovendien ook voor veiligheid want het staat niet meer in de weg. Niemand kan er dus meer overheen vallen. De palletstelling hebben ook nog eens een flinke draagkracht. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het aanschaffen van een palletstelling zeer voordelig is voor in het magazijn.

De kosten voor de stellingen

De kosten voor een grootvakstelling of een palletstelling verschilt natuurlijk ook per merk want een ander merk kan duurder vallen dan een goedkoper merk. Daarnaast heeft de prijs ook betrekking op de afmetingen die je nodig hebt voor de stellingen en dat is ook zo met het materiaal. Als je een sterk materiaal wilt voor de stelling kan je ook verwachten dat de prijs duurder zal vallen. De complexiteit van de vakstelling kan hier ook bij komen kijken. Deze factoren hebben allemaal betrekking op de prijs die bepaald wordt voor de stellingen die aangeschaft kunnen worden voor in het magazijn.