Fiets opbergen in de tuin, is zeer makkelijk geworden

fiets opbergen in de tuin

De fiets opbergen in de tuin, is tegenwoordig zeer makkelijk geworden. Wij hebben sinds kort een Velo Boxx gekocht. Dit is als het ware een metalen trommel, waar je met gemak twee of meer tweewielers in op kan bergen. Voordeel is dat je deze kan afsluiten en er zo geen ongenodigde gasten bij kunnen komen. Provelo is het bedrijf die deze boxen verkoopt. Niet alleen voor tweewielers, maar ook voor tuingereedschap en ga zo maar even door. Mocht je interesse hierin hebben, dan kan je het beste zelf even op hun website kijken, of erheen gaan. fiets opbergen in de tuin

Zeer handig de fiets opbergen in de tuin

Nooit geweten dat ik zo blij kon zijn met de mogelijkheid om mijn fiets kan opbergen in de tuin. Voorheen zette ik deze tegen de muur aan, een andere mogelijkheid was er niet. Wij hadden namelijk geen schuur om deze in te zetten en dan moet je toch iets anders vinden. Vooral bij slecht weer, zoals regen en sneeuw baalde ik er flink van dat mijn tweewieler niet binnen kon staan. Ik moest er dan eerst voor zorgen dat het zadel goed droog was voordat ik op pad kon gaan. Gelukkig hebben wij dat probleem niet meer en staan alle fietsen netjes en droog binnen. Ook onze containerkast is in gebruik genomen.