Fysiopraktijk Brunssum

Opzoek naar een fysiopraktijk rondom Brunssum ? Kom eens langs bij Rugcentrum Parkstad. Deze fysiotherapeuten hebben de juiste kennis en ervaring om met alles te kunnen helpen. En zij zijn ook nog eens gespecialiseerd op het gebied van nek en rug klachten. Woont u niet in Heerlen maar wel een goede fysio nodig? Kom toch eens bij ons langs, wij verzekeren u dat het ritje waard is.

Lees hier meer over ervaringen met
fysiopraktijk Rugcentrum Parkstad

Zelf ben ik inmiddels al anderhalf jaar lopend bij een fysiopraktijk, met erge rug en nekklachten. Ik merk nog steeds na een enige tijd geen verandering. Hier ben ik nou wel klaar mee daarom ben ik opzoek gegaan naar een meer gespecialiseerde fysiopraktijk voor rug en nek klachten.

Na een tijdje opzoek zijn geweest kwam ik uit bij fysiopraktijk Rugcentrum Parkstad, ondanks de reistijd ben ik toch blij dat ik ben overgestapt naar deze fysiopraktijk. Zij hebben namelijk wel de juiste kennis en ervaring om mij goed te kunnen helpen. Allereerst ben ik een onderzoek ondergaan om de klachten te kunnen achterhalen. Nu volg ik een 3-stappenplan om weer beter te worden. Ik merkte na één maand al verschil. Het is namelijk een vlot proces waarbij ik de nodige tijd en aandacht krijg om beter te worden. Dus heeft u ook erge klachten en kom je er maar niet van af? Dan zou ik u aanraden om even langs te gaan bij fysioptaktijk Rugcentum Parkstad.