Letselschade? Schakel een letselschade advocaat Gouda in

Helaas overkomt het vrijwel iedereen waarschijnlijk wel eens: een ongeval waarvan je zelf het slachtoffer bent. Je hebt schade opgelopen en nu wil je de persoon of het bedrijf dat hiervoor aansprakelijk is verantwoordelijk houden. Ook wil je een vergoeding eisen voor de letselschade die je als gevolg van het ongeval hebt opgelopen. Als je een letselschade advocaat Gouda inschakelt, word je geholpen bij het opstarten van een juridisch traject.

Hoogte van de schadevergoeding

De schadevergoeding bestaat uit het totaal aan kosten van de letselschade. Onder letselschade valt alle schade die als gevolg van het ongeval is ontstaan. Dit kan onder andere gaan om de kosten die je moet betalen aan het ziekenhuis of voor medicijnen, de kosten voor beschadigingen aan je persoonlijke bezittingen, huishoudelijke kosten, loonderving en smartengeld. Een letselschadespecialist of letselschade advocaat kan je helpen met het berekenen van de totale letselschade en de daarbijbehorende schadevergoeding.

Rechtszaak starten

Een letselschade advocaat kan je verder helpen met het opstarten van een rechtszaak, als de aansprakelijke partij niet wil betalen. De advocaat gaat voor je op zoek naar voldoende bewijsmateriaal en stelt de verantwoordelijke partij aansprakelijk.