MDF Italia tafels: minimalistische eenvoud

MDF Italia tafels

Voor mijn nieuwe huis kocht ik laatst MDF Italia tafels bij Daamen Interieur. Ik was al een tijdje op zoek naar mooie meubels zonder al teveel poespas. Ik hou van de minimalistische stijl van MDF Italia. Dit merk is te koop bij Daamen Interieurs dus ik besloot een bezoek aan showroom te brengen. 

MDF Italia tafels: terug naar de essentie

MDF Italia tafelsMDF Italia tafels kenmerken zich door het weglaten van details. Minimalistisch zonder saai te worden. Terug naar de essentie dus meubels dus. Je ziet de kwaliteit van de meubelmaker terug in de meubels en dat is wat mij aanspreekt in deze meubels. In de showroom van Daamen Interieur heb ik de MDF Italia tafels bekeken. Ze zijn echt nog mooier dan op foto’s.  Het mooie aan deze tafels is ook dat ze tijdloos zijn. Ze passen daardoor ook in vrijwel elk interieur.

Verschillende kwaliteitsmerken

Je vindt Daamen Interieur in Bakel, vlakbij Helmond en Deurne. Naast de MDF Italia tafels kun je hier terecht voor andere meubels van dit merk en tal van andere kwaliteitsmerken. Daarnaast geeft Daamen Interieur interieuradvies. Dus heb je vragen over jouw interieur, ga dan eens langs bij Daamen Interieur. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag geopend.