Puur genieten in mijn eigen tuinhuis

tuinhuis

Ik heb een grote tuin en dus leek het me perfect om hier een mooi tuinhuis met terras te plaatsen. Ik zit met warm weer namelijk erg graag in mijn tuin om te genieten van het buitenleven! Daarom vond ik het een goed idee om langs Tuinhuiscentrum van de Munckhof te rijden om te kijken wat de mogelijkheden waren.

Prachtig showterrein en scherpe prijzen

tuinhuis

Het showterrein van Tuinhuiscentrum van de Munckhof is echt prachtig en ik werd hier ontvangen door een aardige en deskundige medewerker. Ik viel meteen met de deur in huis en vertelde hem dat ik op zoek was naar een tuinhuis met terras en dat ik benieuwd was naar de mogelijkheden. Ik kreeg een rondleiding en ik zag heel veel leuks voorbij komen. Uiteindelijk ben ik gegaan voor een model met extra groot terras. De offerte voor mijn droomtuinhuis kon ook meteen opgesteld worden en de prijs viel echt mee. Het zat zelfs onder mijn budget, dus dat was alleen maar mooi meegenomen. Ondanks de scherpe prijs is de kwaliteit en de service van Tuinhuiscentrum van de Munckhof heel goed! Ben jij je dus aan het oriënteren op tuinhuizen? Kom dan ook snel langs het showterrein of vraag online direct een offerte aan!