Afscheid met Bloemen verzorgt rouwstukken

Afscheid met Bloemen verzorgt rouwstukken en rouwboeketten. Wij stellen een rouwstuk samen voor op de kist. Dit arrangement wordt vaak besteld door gezinsleden van de overledene. Tevens hebben wij ook rouwstukken samengesteld voor naast de kist. Deze worden meestal besteld door familieleden, vrienden of collega’s van de overledene.

Schitterende rouwstukken

Onze bloemisten stellen schitterende rouwstukken samen. Dit zijn met zorg samengestelde arrangementen waarmee u uw liefde, medeleven en deelneming toont. Afscheid met Bloemen werkt altijd met de mooiste bloemen uit het seizoen. Dit zijn bijzondere bloemen die perfect passen in een rouwboeket of rouwstuk. Op onze website treft u foto’s van de rouwstukken die wij leveren. Bij elk stuk staat een beschrijving. De stukken zijn in verschillende stijlen uitgevoerd, van biedermeiers tot aan hartvormen.

Leveringsgarantie van 100 procent

Als u een of meerdere rouwstukken wilt bestellen dan kunt u dit eenvoudig online doen. De bloemist in de buurt ontvangt uw order en maakt het rouwstuk voor u. Als u voor 12.00 uur een order plaatst, wordt deze de volgende dag of op een andere dag naar keuze geleverd. Uiteraard kunt u tijdens de bestelling ook aangeven wat er op het bijgevoegde kaartje vermeld moet worden. Door onze leveringsgarantie van 100 procent weet u zeker dat de rouwstukken worden geleverd.