Een bezoek aan het Nederland Openlucht museum

LOGO-Museum-Lalique

Ben je op zoek naar een leuk dagje uit voor het geheel gezin? Dan raad ik je aan om een bezoek aan het Nederlands Openlucht museum te brengen.

Broodjes bakken en verschillende documentaires

Toen ik samen met mijn vrouw op het internet op zoek ging naar een leuk idee om samen met het gehele gezin iets te gaan doen kregen we zeer veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een taalwebsites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons het idee om een bezoek aan het Nederlands Openlucht museum te brengen ons het meeste aan. We besloten vervolgens, om een bezoek aan de website van dit museum te brengen. We kwamen vervolgens terecht op een erg goede en vooral zeer overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden voor wat het museum aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het museum voor jong en oud is. De kinderen kunnen in het openlucht museum onder andere zelf broodjes bakken en de ouderen zouden documentaires over Nederland kunnen bekijken. Dit sprak ons allemaal super erg aan waardoor we besloten om een bezoek aan dit museum te brengen. 

museum-arrangement

Een super leuke en gezellige dag 

In het museum werden we erg vriendelijk ontvangen en we hebben met het gehele gezin een super leuke dag gehad. De kinderen hebben het ook erg naar hun zin gehad. Daarom raden we dit museum ook aan iedereen aan die op zoek is aan een leuke museum in Gelderland voor jong en oud.