Manieren hoe jij jouw collega’s kunt verwennen tijdens de Kerst!

Ben je op zoek naar een goede cateraar voor thuis of op de zaak? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres! Het aanbod is groot en iedere cateraar heeft zo zijn eigen USP’s. Maar waar moet je nu op gaan letten als je de beste cateraar zoekt. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van jouw eisen en aan de hand daarvan kan je de beste keuze maken. Maar we geven je drie praktische tips die ervoor gaan zorgen dat de keuze een stukje makkelijker wordt. Kiezen was nog nooit zo makkelijk geweest.

Kwaliteit en gemak

Voorop vinden wij staan dat een cateraar kwaliteitsproducten moet kunnen aanbieden? Hoe herken je dat nu. Op de website van de cateraar wordt vaak al duidelijk waar diegene goed in is. Wellicht is goedkoop wel duurkoop? Want kwaliteitsproducten zijn nu eenmaal wat duurder. Wil je een onbezorgde catering thuis of op werk dan is dit de eerste criteria. Ben je op zoek naar een cateraar waar jij alles aan over kan laten? Of wil je zelf alles regelen? Een goede cateraar herken je aan de specifieke skills om jou de perfecte service te bieden.

Genieten van de service

Daarnaast moeten jouw gasten ook kunnen genieten van deze service. Het aannemen van je jas, het klaarleggen van het bestek en de juiste timing zijn hierbij cruciaal. Oeps, je moet aan de cateraar vragen om toch een halfuurtje langer te blijven dan ingecalculeerd. Helaas, je cateraar kan niet akkoord gaan en moet direct weg. Dan valt de caterings dienst toch echt even in de soep zo aan het eind. Voorkom dit en maak duidelijk afspraken over de flexibiliteit van de cateraar. Zoek je een Kerstbuffet Den Haag? Houd je dan vast aan deze eisen en werk alle cateraars af en strepen maar. Wedden dat je binnen no-time de perfecte cateraar voor jouw feest hebt gevonden.