De studentenstad heeft een nieuwkomer

Leiden staat meestal bekend als de studentenstad. De stad heeft meerdere mogelijkheden en wordt ook nu in een beter daglicht gezet. Kijk naar de mooie lichten door de stad als je in de avond door het centrum loopt. Nu is er ook iets moois om overdag te aanschouwen. De bougainvillea is nu ook te gebruiken in dat land. Zij zien dus ook dat er daadwerkelijk ook meer moet worden verdiend. Wij gaan veel meer zaken geregeld krijgen en zo kunnen wij ervoor zorgen de bougainvillea verkopers meer hulp te bieden. Wij worden ook geholpen om hier meer meegedaan te krijgen.

De nieuwe bloem in de stad

De bougainvillea is echt mooi om te zien en dat vinden alle studenten die daar wonen precies ook. Zij vinden het namelijk geweldig om te zien dat er zoveel meer mogelijkheden zijn voor de stad. Wij hebben wel tijdelijk gewerkt met meer mensen en zijn zelf ook meer gaan verdienen. De vrkoop van de bougainvillea in Leiden is echt wel vel geld waard op het moment. Het lijkt me daarom ook wel handig om hierin wat te gaan verdiepen. Op die manier wordt het ook meer waardevol voor ons om hier meer van te verkopen.

Studenten krijgen korting op het kopen

De studenten die samen met ons werk maken van de bougainvillea worden ook gezien als de eerste kopers. Zij krijgen een korting voor het aanschaffen van de bougainvillea. Het is een mooi gezicht om te zien dat zij er extra geld mee verdienen. Wij horen ook in principe meer te verdienen met de bougainvillea verkoop, maar we gunnen de studenten deze plant ook voor een zachter prijsje. Op die manier blijft het voor ons ook interessant om te zien hoe dit zich uitbetaald. Kijkend naar de manieren hoe studenten geld verdienen is het een mooie gunst van ons als verkopers.