Schaatsbaan op Instagram

Het is midden in de winter en erg koud buiten. Het is lastig om wat te plannen met dit soort weer. Gelukkig zijn er veel leuke winteractiviteiten te doen, waaronder een middagje naar de schaatsbaan! De schaatsbaan is een erg leuk uitje voor jong en oud. Je kunt schaatsen huren of je neemt je eigen schaatsen mee. Je kiest voor noren, ijshockey- of kunstschaatsen. Ook is er vaak een buitenbaan en een ijshockeybaan. Je kan dus zelf kiezen waar je het liefst wilt schaatsen. Om even op te warmen na het schaatsen kun je nog een lekker hapje en drankje nemen in het knusse schaatscafé. Sommigen houden helemaal niet van de kou, maar hoe maak je de schaatsbaan ook aantrekkelijk voor hun? Instagram kan hier de oplossing voor zijn.

Waarom Instagram?

Instagram is de laatste jaren flink gegroeid in het aantal gebruikers en staat hoog in de lijst met meest populaire social media platformen. Jong en oud gebruiken deze app dagelijks en ook bedrijven maken gebruik van Instagram. Je kunt een foto of filmpje plaatsen met een leuke tekst. Vervolgens kunnen mensen het bericht liken en delen. De schaatsbaan kan leuke foto’s en filmpjes delen over wat er gebeurd op de ijsbaan. Ook kunnen ze acties en activiteiten plaatsen, als een soort van uitnodiging. Vervolgens kun je de mensen linken naar je website of ze verwijzen naar de reacties.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de organisaties. Denk hierbij aan het ontnemen van werk van de werknemers. Zij kunnen zich dan weer bezig houden met andere taken. De klant kan op een snelle en laagdrempelige manier zijn of haar vraag stellen via de live chat. De chatspecialisten staan klaar om de vragen zo snel mogelijk te beantwoorden, zodat de klant weer snel verder kan. Ook kunnen wij de klanten verwijzen naar de Instagrampagina. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact met ons op.