Tijd voor een disco

Feestjes hebben altijd een iconisch kledingstuk wat bij het type feest hoort. De vintage hoeden worden gedragen op veel verschillende feesten. Het type feest waar jij de vintage hoeden het snelst gaat tegenkomen is in de disco. We hebben het hier niet over een standaard disco. Dit gaat echt over een type feest dat veel soorten muziek bij elkaar brengt. De muziekstijlen zullen verschillen maar uiteindelijk toch terecht komen bij het concept van de disco. Hiermee bedoelen we de originele disco in de jaren 70 en zelfs nog een beetje jaren 80. De vintage hoeden werden in die tijd veel gedragen tijdens een feest.

Discotijdperk leeft weer op

Het is tegenwoordig de tijd van de feestjes. Ondanks we middenin de pandemie zitten. Er worden deze tijd vaker huisfeestjes gegeven dan eerst. Op die manier is het ook leuk voor de mensen die er bij zijn. zij hebben namelijk ook weer zin om helemaal los te gaan. De vintage hoeden kunnen dus weer uit de kast worden gehaald. Je hebt alleen een goede outfit nodig zodat je helemaal straalt op de disco. Je kunt dus ook kiezen voor vintage hoeden die jouw stijl echt goed complimenteren. Op die manier ben jij de persoon met de beste stijl op de disco.

Samen feesten blijft leuk

Het is wel mooi om te zien dat mensen tijdens corona toch nog feesten. Wij dachten persoonlijk dat we de vintage hoeden niet meer zouden zien, maar het lijkt erop dat de feesten gewoon weer doorgaan en dat de vintage hoeden nog steeds worden gedragen. Dat blijft voor ons toch wel mooi om te zien. Op die manier blijft een bepaalde kledingstijl toch nog in leven. Je moet er namelijk altijd voor zorgen dat jouw stijl bij het thema van het feest past. Met zoveel discofeestjes moet het dus wel helemaal goedkomen.